Syamil Ore Wa Ore Wa
Kuala Lumpur, Malaysia
Lorong Setapak (Off Jalan Pahang), 53000 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur 
Sunday 28th, December 2014

Assalammualaikum semua.

Beberapa bulan lepas saya pegi ke Mcdonald's Kompleks Idaman ni.. saya oder double Smokin’ BBQ Beef, bila dah siap wrap sumer sekali saya tanya sekali lagi.." double Smokin’ BBQ Beef kan?" pekerja menjawap "YE"..

Saya pon balik.. bila dekat rumah bukak je wrap tengok burger single bukan double.. memang tak guna tol.,

Dua hari selepas kejadian di atas saya dari rumah saya oder in.. saya mintak air tader ice.(siap double conferm dengan call center) tapi bila sampai air ader ice.. dah la tak ikot oder, saya tunggu dekat 1 jam setengah tok dapat makanan saya.. alasan rider tu kata salah appartment. padahal saya dah penah oder sebelum appartment baru tu wujud lagi... memang tak boleh pakai

#servicesuck #latedelivery #NotUpToStandard #overall-100%



VOICES OF RESPONDERS