Food & Beverages

Menara TA One (Ground Floor), 50250 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur 
Testing..

4800 Suite 0-2, G-Floor, Block A1 (Jalan Perdana), 63000 Cyberjaya, Selangor 
AOUKDH, fasolya, mogalgal, tebsi, shawerma, kabsah atau hanith. Mungkin ada tertanya-tanya apakah makna perkataan terbabit, namun bagi yang biasa pasti mahu menikmatinya lagi manakala bagi masyarakat Arab pula ia tidak perlu diperkenalkan. Sebenarnya, menu yang dikatakan pelik dan sukar ditemui itu antara senarai makanan orang Arab yang boleh dinikmati di Restoran Saba, Cyberjaya. Bukan itu saja yang ada di restoran milik seorang warga Yaman itu kerana deretan atau puluhan menu lain turut disediakan.
#saba


AEON Taman Maluri Shopping Centre (G 21, Ground Floor), 55100 Cheras, Kuala Lumpur 
the food is delicious but howcome i couldnt see any halal certificate in halaltouch apss?...is the owner bought the certificate directly from jakim or the owner just print and paste it on their wall?..

Avenue K (G-7), 50450 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur 
I particularly like their double shot grande cappuccino which is smooth yet strong to kick you to do your next great thing and instantly transform you into an energetic hyperactive being. Their chai latte is strange and tea is the tea bag variety so stick to the choice of coffees....latte mocha espresso cappuccino and American and you will never be disappointed.They have many muffins, croissants, cakes, sandwiches and wraps. Croissant's are always favorites but I am sold in their chatpata paratha wrap and Greek salad wrap which can turn this into a mini meal of sorts and is yet light on your system.They do sell a lot of variety mugs and I collect the city themed ones which are robust and can hold coffee to my liking of volume. Also they do sell some good coffee too arabica and Columbian varieties.My best memories of Starbucks always remain holding a cup as u see the times square in front of you or having your coffee at the Terminal in JFK airport. In mumbai I am sold out on the outlets in Fort and Powai both of whom grow in you day by day.
#slowservice #rudecashier


Lorong Setapak (Off Jalan Pahang), 53000 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur 
Assalammualaikum semua. Beberapa bulan lepas saya pegi ke Mcdonald's Kompleks Idaman ni.. saya oder double Smokin’ BBQ Beef, bila dah siap wrap sumer sekali saya tanya sekali lagi.." double Smokin’ BBQ Beef kan?" pekerja menjawap "YE".. Saya pon balik.. bila dekat rumah bukak je wrap tengok burger single bukan double.. memang tak guna tol., Dua hari selepas kejadian di atas saya dari rumah saya oder in.. saya mintak air tader ice.(siap double conferm dengan call center) tapi bila sampai air ader ice.. dah la tak ikot oder, saya tunggu dekat 1 jam setengah tok dapat makanan saya.. alasan rider tu kata salah appartment. padahal saya dah penah oder sebelum appartment baru tu wujud lagi... memang tak boleh pakai
#servicesuck #latedelivery #NotUpToStandard #overall-100%


No.23, Jalan Medan Pusat Bandar 4A, Pusat Bandar (Persiaran Bangi), 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor 
The food is not hot. The waiters arent doing their job efficiently. Please also ensure that you clean up the place before you open up the shop.
#dirty #notclean #needimprovement